Wil jij gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies?
  Of wil jij direct jouw letselschade melden?

  Binnen 1 werkdag, maar meestal al binnen enkele werkuren,
  spreek jij een letselschadespecialist uit jouw regio.

  Gratis rechtsbijstand

  In Nederland is het zo geregeld dat als jij letselschade oploopt door de schuld van een ander, die persoon of dat bedrijf ook de kosten van jouw letselschadespecialist moet vergoeden.

  Hoog niveau letselschadespecialisten

  Om voor jou het beste resultaat te behalen, werken wij uitsluitend samen met letselschade advocaten & experts die speciaal zijn opgeleid in letselschadezaken.

  Zeer snel contact bij jou in Haarlem

  Wij werken samen met verschillende letselschade advocaten & experts door geheel Nederland en garanderen je dat je binnen 1 werkdag in jouw eigen regio wordt bijgestaan.

  Direct jouw letselschade melden of gratis persoonlijk advies?

  Bekijk hier het stappenplan voor het claimen van jouw letsel ›

  Letselschadespecialist Haarlem

  Woon jij in Haarlem en heb je letsel opgelopen bij een ongeval? Ben je betrokken geweest bij een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een ander soort ongeval? En is het letsel veroorzaakt door een andere partij? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor schadevergoeding. Wij hebben voor jou op een rij gezet wat hierbij komt kijken.

  Wanneer heb je recht op een schadevergoeding?

  Als je kunt aantonen dat de ontstane letselschade de schuld is van een ander, dan kan die schade op die ander verhaald worden. Hiervoor moet de schuld van die ander wel vaststaan.

  Het vaststellen van de aansprakelijkheid gebeurt met behulp van bewijsstukken. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijdingsformulier, een politierapport of een getuigenverklaring bij een verkeersongeval. Of denk aan een ongevallenrapport of een boeterapport van de Inspectie SZW bij een bedrijfsongeval. Bij een medische fout kan de aansprakelijkheid worden bewezen vanuit het medisch dossier of met behulp van een rapport van een medisch deskundige.

  Als je over voldoende bewijs beschikt, kan de andere partij aansprakelijk worden gesteld. Dit gebeurt door een brief aan de aansprakelijke partij of aan zijn of haar verzekeraar te sturen. Wanneer de aansprakelijkheid erkend wordt door de andere partij, kan jouw schade op die partij worden verhaald.

  Soms ontstaat er discussie over de aansprakelijkheid. En soms wordt door de aansprakelijke partij gesteld dat je zelf schuld hebt aan het ongeval. Dat kan betekenen dat niet al jouw schade wordt vergoed. Daarom is het van belang dat je je al vanaf het begin laat bijstaan door een ervaren letselschadespecialist.

  Letselschadespecialisten in jouw eigen regio

  Een letselschadespecialist inschakelen

  Een letselschade advocaat of letselschade expert is gespecialiseerd in het aansprakelijk stellen en het claimen van een schadevergoeding. De specialist kan jou dit werk uit handen nemen. Het voordeel van een deskundige letselschadespecialist is dat hij / zij het ‘verzekeringsjargon’ spreekt. Door ervaring weet de letselschadespecialist zonder problemen de weg in de wereld van verzekeraars en medisch deskundigen.

  Hoe start je een letselschadezaak?

  Je kunt het beste eerst vrijblijvend contact opnemen met een letselschadespecialist. Bij voorkeur is dat een specialist bij jou in de regio, zodat er korte lijnen zijn en er snel kan worden geschakeld. In Haarlem zijn veel specialisten actief. Wanneer je via ikhebletsel.info melding maakt van jouw letsel, brengen wij je in contact met een specialist bij jou in de buurt. De specialist zal alle benodigde bewijsstukken voor jou verzamelen. Hierna stelt hij de verantwoordelijke partij namens jou aansprakelijk, zodat jouw schade kan worden verhaald.

  Direct jouw letselschade melden of gratis persoonlijk advies?

  Bekijk hier het stappenplan voor het claimen van jouw letsel ›